lauantai 8. heinäkuuta 2017

26. Junioreiden EM-kilpailut virallisesti avattu ja matka Samoriniin suoritettu

Junioriryhmän lento lähti 8.30 aamulla, mikä tarkoitti aikaista siirtymistä lentokentällä. Aapo, Hermanni, Oskari ja Vesa suoritti matkan kätevästi julkisilla. Lentokentällä vastassa olivat Aleksi ja Tatu - koko ryhmämme oli koossa. Matka kohti uutta elämystä ja kisaa oli valmis alkamaan!

Olipa tuuri, että tällä junalla pääsee lentokentälle!
Viime hetken palaverit Suomessa


Lento Wieniin sujui mallikkaasti, jossa meitä oli vastassa järjestäjien avustaja opastamassa meidät oikealle linja-autolle. Valitettavasti kreikkalaisten koneen myöhästymisen seurauksena jouduimme odottelmaan lentokentällä tunnin ylimääräistä.

Tatu ihmettelee Oskun uutta "kapulaa"
Suomalaiset yllättäen valtasivat takapenkin :)
Samorinin lämpö (30 astetta) helli matkalaisia, kun ensimmäistä kertaa pääsimme astumaan Slovakian kamaralle. Onneksi ruokailuun onnistuimme pääsemään ennen huoneisiin pääsyä, sillä huoneet eivät olleet valmiita meidän saapuessa hotellille, vaan jouduimme odottelemaan tovin!

Kohta syömään - ja sekös on vasta kivaa!
Tulossa vai lähdössä?
Odottaminen on tylsää, mutta vielä naurattaaHotelli on aikaisempiin juniorikisoihin verrattuna loistava. Ilmastointi toimii loistavasti, mitä tarvitaan ulkolämpötilan ollessa 30-35 astetta. Huoneet olivat siistejä ja ruokalassa tarjolla useampia ruokavaihtoehtoja. Puitteet ovat ensiluokkaiset!

Kyllä kelpaa!
Illallinen loppumaisillaan!
Illalla oli vuorossa kisojen avajaiset, jossa parin puheen lisäksi oli tarjolla oopperalaulajan tarjoamat lauluelämykset - hienolta kuulosti. Ilta päättyi illallisen nauttimiseen sekä pelipöytien sijainnin tarkistamiseen. Huomenna koitokset alkavat toden teolla. Pitäkää kaikki peukut ylhäällä Suomen puolesta!

"Meil on hyvä jengi koossa"
Kisat virallisesti avattu!

Tahdon laulaa, laulaa, laulaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti